De asemenea, dacă ești producător de mobilier în căutarea unui partener care să îți ofere servicii de calitate pentru confecționare, te invităm să apelezi la OPTIM MOB CUT.

Deținem utilaje care ne permit să îți acordăm sprijinul necesar și să îți oferim servicii precum debitare PAL, PFL, MDF, aplicare cant etc.

Debitare PAL

Asigurăm servicii pentru debitarea foilor de PAL, PFL, MDF, brut, lăcuit sau melaminat cu grosimea de maximum 40 mm, la unghiuri variabile 0-90 de grade.
Pentru calculul suprafețelor și schemelor de debitare, utilizăm programe de optimizare, iar prin etichetarea pieselor vă ajutăm să economisiți timp la sortarea pieselor și asamblarea mobilierului. Debitarea se face pe mașini prevăzute cu incizor, împotriva ciobirii necontrolate a colțurilor pieselor rezultate.

Asigurăm furnizarea tipului de PAL dorit, tăierea la dimensiunile dorite, aplicarea cantului cu ajutorul mașinilor specializate și transportul la adresă.

 

Aplicare cant

Aplicarea cantului ABS pe laturi drepte se realizează pe mașina automată model 2017 dotată cu pre-frezare, tăiere la capete drept, frezare pe drept, frezare cu rază, șlefuire

Găurire / frezare a balamalelor

Descarcă aici fișă cote debitare