Despre noi

Optim Mob Cut este specializat în confecționarea de mobilă la comandă, de la proiectare la realizare. Poți apela la noi pentru execuția de mobilă la comandă pe baza proiectelor tale sau pentru ca noi să proiectăm și să confecționăm mobilierul necesar pentru locuințe, spații comerciale, birouri etc.

Misiunea noastră este aceea de a furniza mobilă la comandă de înaltă calitate, potrivită nevoilor tale. Pentru aceasta, pornim de la a oferi consultanță și soluții optime de planificare a spațiului, proiectăm și realizăm mobilierul conform configurației și culorilor alese, pentru ca mai apoi să transportăm și să montăm corpurile de mobilier în spațiul în care acestea vor fi utilizate.

În același timp, le oferim producătorilor de mobilă servicii care să îi sprijine în crearea mobilierului. Aceștia se pot baza pe echipa noastră și pe utilajele pe care le deținem pentru tăierea materialelor de care au nevoie, precum și pentru căntuirea acestora.

Poți apela la Optim Mob Cut și dacă ești producător de mobilă la comandă

Îi invităm să apeleze la serviciile noastre pe cei care doresc personalizarea spațiilor în funcție de nevoile lor proprii, pe cei care știu că un mobilier potrivit este un mobilier proiectat conform spațiilor pentru care este destinat.
Vezi ce fel de mobilier la comandă realizăm.

De asemenea, dacă ești producător de mobilier în căutarea unui partener care să îți ofere servicii de calitate pentru confecționare, te invităm să apelezi la noi. Deținem utilaje care ne permit să îți acordăm sprijinul necesar și să îți oferim servicii precum debitare PAL, PFL, MDF, aplicare cant etc.
Vezi serviciile pentru producătorii de mobilier.

Facebook OPTIM MOB CUT